Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Amber Mark – “What If”

Wie juni zegt, denkt aan de zomer. Wie daaraan denkt, kan niet om Amber Mark heen. De New Yorkse brengt met haar muziek altijd een stukje zon in je huiskamer. Die muziek smaakt naar een zwoele cocktail en bevat een mix van soul, bossa nova en r&b. Ze is ook letterlijk een vrouw van de wereld, want naast haar huidige stek in de States heeft ze onder andere in Duitsland, Nepal, Brazilië en India vertoefd. In haar muzikale rugzak tref je het beste van die werelden aan, eigenhandig herwerkt tot een geslaagd geheel, want ze schrijft en produceert alles zelf. 3:33 AM was een succes, net als “Mixer”, een van de voorjaarstoppers van 2019. Met haar nieuwe “What If” zou ze zomaar eens de zomerhit van dit jaar kunnen afleveren.

Zelf is ze dol op het nummer en noemt ze het zelfs haar muzikale baby. Het was wel een werk van lange adem, want na maar liefst twee jaar ziet “What If” het daglicht. De start is alleszins veelbelovend met dank aan een strakke baseline en de charmante stem van Mark, maar het refrein is eerlijk gezegd niet hetgeen waar we op hoopten. Een dromerige, zelfs slaapverwekkende melodie zorgt voor een anticlimax en lost niet de verwachtingen in die we hadden na “Mixer”. Toch is het positief dat ze experimenteert met genres, en dan kan ze zich een slippertje zoals deze veroorloven. Met haar talent zal de weg naar het grote succes toch bereikt worden.

WebsiteFacebook / Soundcloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.