Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Loïc Nottet – “29”

©CPU – Ymke Dirikx

In 2014 startte het indrukwekkende parcours van de Waalse zanger Loïc Nottet in The Voice Belgique. Uiteindelijk werd hij er tweede en bleef hij in het geheugen van de RTBF gegrift, waardoor ze hem een jaar later naar het songfestival stuurden. Met zijn nummer “Rhythm Inside” behaalde hij een meer dan knappe vierde plek, en zijn succes blijft aanhouden. Uitverkochte AB’s, headlineshows op festivals en een zeer goed onthaald debuutalbum staan al op zijn palmares, maar zijn vastberadenheid om verder te groeien is indrukwekkend.

Het heeft dus even geduurd, maar Nottet is dus terug met gloednieuwe muziek die de aanloop vormt naar zijn tweede album. “29” is nog maar eens een nummer geworden waarin zijn buitengewone stemgeluid de hoofdrol krijgt en voor de nodige emotionele toets zorgt die hem zo geliefd maakt. Ook deze keer zijn referenties naar de Australische zangeres Sia nooit ver, maar als een exacte kopie kunnen we het nummer niet beschouwen. “29” is een rustig nummer, dat in al zijn broosheid en sereniteit toch ook heel wat kracht bezit. Een echt natuurtalent.

Op zaterdag 25 april staat Loïc Nottet in Vorst Nationaal. Kaartjes voor zijn opwarmer in de AB op 2 oktober waren op enkele minuten uitverkocht.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

5 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief