Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Petit Biscuit – “We Were Young” (feat. JP Cooper)

(c) CPU – Marijke Debusschere

Sinds enkele jaren is de dance-wereld een nieuw toptalent rijker. Met “Sunset Lover” had Petit Biscuit één van dé zomerhits van 2015 te pakken en zijn debuutalbum Presence leverde de jonge Fransman een plek op het affiche van onder andere Rock Werchter en Pukkelpop op. Eerder dit jaar pakte de dj producer al uit met het experimentele “Wide Awake” en daar voegt hij vandaag zijn nieuwste “We Were Young” aan toe. Een samenwerking met de Britse singer-songwriter JP Cooper.

“We Were Young” is precies wat we van een samenwerking tussen Petit Biscuit en JP Cooper konden verwachten: een vrolijk nummer met veel bassen en happy samples. De opening van de single doet een beetje denken aan “Perfect Strangers” van Jonas Blue en diezelfde JP Cooper. Bij het eerste refrein wordt het aandeel van Petit Biscuit pas echt duidelijk. Zijn gekende sound keert terug, en die lijkt ook deze keer aan te slaan. Met “We Were Young” heeft de jonge Fransman opnieuw een potentiële zomerhit gemaakt, die we ongetwijfeld in heel wat beachbars zullen horen.

Tegenwoordig zit Petit Biscuit nog in de Verenigde Staten, maar op donderdag 4 juli zal hij te zien zijn op Les Ardentes. Daar zullen “We Were Young”, “Sunset Lover” en zoveel meer ongetwijfeld een plekje in zijn set krijgen.

Facebook / Instagram / Twitter

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2091 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeaturesRecensies

Albumreviews: Beire Kort #25

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
InstagramLiveRecensies

JP Cooper @ Botanique: Zelfs tijdens een storm een zon

JP Cooper heb je ongetwijfeld al op de radio horen passeren, want de Britse zanger weet hoe hij zijn soulvolle stem in…
LiveRecensies

Les Ardentes 2019 (Festivaldag 3): Genieten van de kleine dingen

Gisteren was het al dag drie op Les Ardentes en in onze ogen ook de minste dag op vlak van line up….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.