Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DVTCH NORRIS – “Save Us”

© CPU – Maxim Meyer-Horn

DVTCH NORRIS behoort ondertussen tot de populairste Belgische rappers en dat ook meer dan terecht. De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk, maar de Antwerpenaar en zijn team bleven erin geloven en namen de tijd die ze nodig hadden. DVTCH zit echter niet stil en hij broedt al op zijn volgende project Fahrad Seriki, I Hate You wat op 14 juni zal verschijnen. Ook in het buitenland begint de bal stilaan aan het rollen te geraken, want deze zomer speelt hij op de grote Duitse festivals Rock am Ring en Splash en ook in Nederland begint hij stilaan naam te maken. Vandaag, bijna exact een jaar na de release van zijn debuut-ep I’m Sad, I Wanna Make It, lost hij met “Save Us” zijn gloednieuwe single.

Iedereen die DVTCH NORRIS de afgelopen maanden live aan het werk heeft kunnen zien, zal het nummer meteen herkennen. De oorworm maakt namelijk al een tijdje deel uit van de setlist en kent vandaag dus nu ook zijn officiële release. Het onweerstaanbare refrein van “Save Us” werd ingezongen door Rori, de zangeres van de Waalse groep Beffroi, en zet het nummer al van bij de eerste noot goed in. Wanneer de beat invalt krijgen we dan ook DVTCH te horen en die heeft voor “Save Us” nog maar eens zijn overweldigende flow uitgepakt. Lyrisch gezien is “Save Us” trouwens ook een hoogvlieger en gunt de Antwerp CountryBoy ons weer een inkijk in zijn niet altijd gemakkelijk verleden. “Save Us” is een heel sterk nummer geworden waarmee DVTCH voor zijn nieuw project Fahrad Seriki, I Hate You meteen al hoge verwachtingen schept.

Deze zomer is nu al goed gevuld voor DVTCH NORRIS want hij is te zien op: Sinksen in Kortrijk (7/6), Couleur Café in Brussel (28/6), Park Feesters in Zele (28/6), Ottertrotter in Mechelen (29/6), Dour (14/7), Moonfield Festival in Mol (20/7) en Fire is Gold in Antwerpen (24/8).

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Festivalnieuws

Trix deelt volledige poster WAO met o.a. ILA, Ão, Captain Kaiser en meer!

Aan de Antwerpse Noordersingel kijken ze met grote anticipatie uit richting februari. Trix zet dan namelijk traditiegetrouw de bloemetjes buiten met het…
LiveRecensies

RORI @ Ancienne Belgique (AB Club): Veelbelovende toekomst

Soms heb je niet meer nodig dan een sterke song om je carrière van de grond te krijgen en zo geschiedde het…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 3): Van mysterie naar hysterie

De derde dag van Pukkelpop begon nogal wisselvallig door de regen en dat liet iedereen plots een klein beetje panikeren. Gelukkig klaarde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.