Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Underworld – “Listen To Their No”

Kent u ze nog; het legendarische, Britse elektroduo Underworld? Wereldfaam maakten ze met “Born Slippy”, dat mee de soundtrack van de legendarische cultfilm Trainspotting verzorgde. Al jaren zijn Karl Hyde en Rick Smith verantwoordelijk voor het in brand steken van meerdere clubs, tenten en festivalweides. Is het niet met “Born Slippy” dan wel met “Two Months Off” of een van hun andere heerlijke dansanthems. Nu verblijden de heren uit Cardiff ons met “Listen To Their No”. Een nummer dat op hun nieuwe plaat Drift Songs komt te staan, dat verschijnt op 25 oktober.

Hun nieuwste single begint meteen met een fijne beat, die wordt overspoeld door hoge elektrische tierlantijntjes, die gaandeweg samenvloeien tot één sterk geheel. Weeral laten Hyde en Smith hun jarenlange ervaring en kunnen op ons los. Als de vocals vanop de achtergrond zacht komen opzetten beseffen we heel goed dat Underworld met “Listen To Their No” weer een ijzersterk dansnummer op ons loslaat.

Eerder bevestigde Underworld al dat ze naar Rock Werchter komen, maar op vrijdag 22 november geven ze ook nog een show in de Lotto Arena in Antwerpen.

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Underworld @ Vorst Nationaal: Zoekende, niet radeloos

Terwijl de dinosauriërs in de rockwereld nog niet zijn uitgestorven, zouden we bijna vergeten dat soortgelijke titanen ook rondlopen in de dancewereld….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Underworld & KETTAMA - "Fen Violet"

In een wereld waar dance en elektronische muziek vanuit elke slaapkamer kan komen, is het voor oudere rotten in het vak soms…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Underworld - "denver luna (acapella)"

Karl Hyde en Rick Smith zijn de zestig gepasseerd, maar blaken nog steeds van gezondheid. Onder de naam Underworld blijven ze namelijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.