Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rachel Chinouriri – “Mama’s Boy”

De carrière van de Londense Rachel Chinouriri kwam van de grond toen ze haar eerste ep op Soundcloud dropte. Dat plaatje had ze volledig zelf in elkaar gestoken, en het resultaat van die DIY-methode trok heel wat aandacht. Sinds vorig jaar brengt ze af en toe een single uit en wij wachten geduldig op een eerste langspeler. Chinouriri’s sound heeft in die korte periode al een hele evolutie ondergaan. Ze begon met tragere nummers die het moesten hebben van de sfeerschepping, maar daarna sloeg haar sound om naar de zwoele kant. Er komen nu heel wat r&b- en hiphopinvloeden bij kijken, die de nummers erg geschikt maken voor drukkende zomeravonden. Ons hoor je niet klagen.

Net toen we dachten dat haar vorige worp “Adrenaline” haar beste exemplaar was, gaat Rachel Chinouriri’s vorige single de competitie aan met haar nieuwste exemplaar “Mama’s Boy”. Waar die vorige meer een hiphop groove vertoonde, legt de jongedame nu de nadruk op r&b. We hebben amper tijd nodig om in de juiste stemming te komen; de zangeres en de aangename drive die haar begeleidt, trekken direct de aandacht van zowel ons kritisch oor als onze heupen. Zonder moeite gaan we op in de sound en zo snel mogelijk knopen we de veters van onze dansschoenen.

Wat ons betreft, gaat de Britse enkel maar in stijgende lijn. Chinouriri kan wel eens heel wat potten gaan breken, dus laat dat album maar komen!

Facebook / Instagram

https://soundcloud.com/atlasartistsmanagement/mamas-boy-rachel-chinouriri

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Never Need Me"

Een naam die al een tijdje bij ons op de radar staat, is die van de Londense Rachel Chinouriri. Haar eerste ep…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dominic Fike - "Mama's Boy"

Het zijn spannende tijden voor Dominic Fike. De Amerikaan bereidt zich momenteel voor op een tour door zijn thuisland en Canada, maar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Ribs"

Inspiratie komt soms uit een heel onverwachte hoek. Kijk maar naar Rachel Chinouriri. De Engelse indiepopbelofte kampte met een vervelende luchtweginfectie, en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.