Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yung Mavu & Chuki Beats – “Chameleon Flow”

© Lucas Heirbaut

Met meer dan twintig miljoen views op YouTube geldt de Belgische rapper Yung Mavu als één van de grootste opkomende hiphop talenten van het land. In 2017 ging hij viraal met “Black Magic”, waarin hij het Harry Potter deuntje omtoverde tot een echte rap-track. Dit jaar schakelt Mavu een versnelling hoger, want hij blijft de ene track na de andere track droppen. Ook zijn eerste ep Hi, I’m Pierre zag twee maand geleden het levenslicht en werd al snel opgepikt door de Belgische muziekscene.

Met een duur van iets minder dan twee minuten, is “Chameleon Flow” aan de korte kant, maar dat is niet meteen een nadeel voor de goed geproducete rapsingle. Het zou ons niet verbazen, moest deze single nog eens viraal gaan, want de heerlijke flow en de sterke trapbeat stralen internationale klasse uit zoals we die steeds vaker in België te horen krijgen. Yung Mavu is goed op weg om het volgende paradepaardje van de Belgische rapscene te worden en dat juichen we door “Chameleon Flow” eens te meer toe.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu - "Confidence"

Dat Yung Mavu grootse plannen heeft voor 2023 wordt steeds meer duidelijk. Nu hij zijn derde single van het jaar dropt als…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 1): Stevige beats, snedige lyrics en een dikke streep reggae

Na de kleinschalige corona-editie vorig jaar mochten de poorten van de Grote Kaai in Lokeren eindelijk terug open voor het grote publiek….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.