Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle PROMIS3 – “Losing Our Connection”

België heeft er met het nieuwe popduo PROMIS3 een veel belovende popact bij. Achter het alias schuilen Brent Dielen en Andras Vleminckx, die we al onder de naam LIMITS kennen. Hij stond met verschillende singles al weken in de Dance Ultratop en werkte hij in het verleden samen met o.a. Taio Cruz. Anno 2019 gaat hij echter voor een nieuwe aanpak en bundelt hij met de excentrieke Brent zijn krachten.

“Losing Our Connection” is de eerste release van het nieuw gevormde duo en vat meteen goed samen wat we de komende maanden van het duo nog kunnen verwachten. We krijgen op de debuutsingle een lichtjes mysterieuze electrosound, die zeer internationaal klinkt en ervoor zorgt dat we vrijwel meteen een klik hebben met het nummer. De daarbij horende clip weerspiegelt dat nog eens en oogt modern, fris & innovatief. PROMIS3 is het volgende spannende popproject dat zich aan zijn debuut waagt en met succes!

De debuut-ep Like trying to land on a cloud verschijnt op 14 juni en zou nog meer aspecten van hun brede waaier aan muziek tonen.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Eurosonic 2024 (Dag 1): Toekomst in het verleden

Naar jaarlijkse traditie transformeert Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen in januari tot het epicentrum van de muzieksector. Gedurende drie dagen krijgen veelbelovende acts…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 - "RIDE IT"

Ooit stonden ze gewoon op een Dansende Beren-festival in Roeselare en over enkele weken spelen Andras Vleminckx en Brent Dielen in Shanghai…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 - "Atlantis"

In België zijn er niet veel acts die zo weten op te vallen als Promis3. Het duo Andras Vleminckx en Brent Dielen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.