Wedstrijden

Tickets te winnen Transformer festival

15 juni maakt de Maastrichtse Muziekgieterij zich op voor de derde editie van Transformer Festival. Ondertussen is de line-up van het festival al gevuld met mooie namen als Amyl & The Sniffers, Penelope Isles en Isbells. Met Transformer Festival wil de Muziekgieterij een hoop bands in het licht zetten die je misschien nog niet kent. Wij mogen vijf duotickets weggeven voor Transformer Festival!

Laten we even alle Belgische namen op een rijtje zetten, want al is het festival bij onze noorderburen, onze Belgen zijn mooi vertegenwoordigd met het Leuvense Isbells rond Gaëtan Vandewoude, dat we kennen van hits als “Dreamer” en “Reunite”. Ook het gekende Antwerpse Mintzkov en het Gentse Stadt, een indrukwekkend jazzproject van Fulco Ottervanger, zijn van de partij.

Natuurlijk zijn er ook enkele Nederlanders te bewonderen op Transformer Festival zoals Someone met haar psychedelische pop, Ewardness die met zijn harde synths bezwerende beats produceert, Pip Blom met haar Amsterdamse indiepop en Bawrence Of Aralia met zijn Maastrichtse gitaren.

Ook mogen we enkele andere namen verwachten vanuit heel het Europese continent en zelfs daarbuiten: de Italiaan Andrea Belfi die al samenwerkte met Nils Frahm, De Australische punkers van Amyl & The Sniffers, De Franse rockers van Lysistrata en de Britten van het zachte Penelope Isles, waar fans van Mogwai warm van zullen worden.

Zin om naar Maastricht af te zakken om deze mooie namen aan het werk te zien? Wij geven dus vijf duotickets weg voor Transformer Festival. Daarvoor moet je natuurlijk iets doen: je stuurt een screenshot met bewijs dat je onze Facebookpagina liket naar wedstrijd@dansendeberen.be samen met een antwoord op volgende vraag: Welke muziekwedstrijd won Mintzkov in 2000? Vermeld hierbij zeker het concert naar keuze als onderwerp en vergeet ook je gegevens niet. Veel succes!

Wil je extra kans maken? Volg ons dan zeker op Instagram en op Spotify.

Facebook / Site

8 mei 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter