Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt timetable bekend + voegt Zwangere Guy, Mogwai en 7 anderen toe op donderdag

© CPU – Bert Savels

Dat Zwangere Guy naar Rock Werchter zou komen, verklapte hij gisteren zelf al op zijn sociale media. Hij wist naar eigen zeggen niet dat het hier nog niet werd aangekondigd. Weg verrassing dus, maar we mogen ons wel verheugen op enkele nieuwe namen voor de donderdag. Op de line-up erbij: Mogwai, Black Box Revelation, Zwangere Guy, Miss Angel, Palace, Geike, The Vintage Caravan en Georgia. Ook Deaf Havana is er op donderdag en niet op zondag zoals eerder aangekondigd. Ibibio Sound Machine wordt dan weer toegevoegd aan het programma van The Slope op zondag. In tegenstelling tot eerdere berichten, gaat The Slope op donderdag gewoon open. Er zal binnen de organisatie heel wat gelobbyd zijn, zoveel is zeker. Zelf geven ze ook aan dat de extra namen er zijn gekomen nadat ze bericht namen van de onvrede, goeie bal dus. Kritiek geven op een line-up kan soms lonen!

Samen met deze aankondiging, gooit de organisatie meteen ook de timetable online. Deze kan je hier checken. Kies je voor Jungle of The 1975 op vrijdag of ga je zaterdag eerder naar The Good, The Bad & The Queen of Florence & The Machine? Dilemma’s waar je nog twee maand over kan nadenken, zoveel is zeker! Tickets voor Rock Werchter zijn nog steeds te koop, de tickets voor vrijdag en zaterdag zijn wel al de deur uit.

3 mei 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief