Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes, Wedstrijden

Win combitickets voor Clamotte Rock

Voor het 23ste jaar op rij kunnen we gaan feesten op Clamotte Rock, het tweedaagse Herenthoutse festival dat elk jaar aardig wat volk over de vloer krijgt. Nadat ze vorig jaar voor het eerst het bordje ‘Uitverkocht!!’ boven hun inkom konden hangen, mede door Coely, Sons en Raymond Van Het Groenewoud, willen ze deze lijn graag voort trekken.

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni zal de weide van Clamotte Rock niet stil staan. Verschillende bands en prachtige dj’s zullen die dag schuldig zijn voor de vele dansende mensen. Clamotte Rock, dat is voor ieder wat wils. Van rock tot punk en van drum-’n’-bass tot electro.

Het weekend starten doen we met een gezellige vrijdagavond, waar o.a. Daan en De Mens de tent zullen vullen met hun geweldige meezingers. De hoogdag voor velen is toch zaterdag, niet alleen omdat het programma (net zoals elk jaar) heel variërend is, maar ook omdat er weer topnamen op de affiche staan. In de namiddag kunnen we genieten van Crackups, Black Leather Jacket (die momenteel nog steeds in de afrekening van Studio Brussel staan) en nog zoveel meer. Voor de hoofdacts zijn de mannen van Clamotte Rock richting Brussel gereden, zowel Black Box Revelation als Zwangere Guy komen die avond de weide in Herenthout omploeteren.

De tickets vliegen de deur uit, maar niet getreurd! Wij mogen van Clamotte Rock twee duo-combitickets weggeven.

Het enige dat je hier voor moet doen, is antwoorden op de volgende vraag: Wat is de naam van het eerste album van Black Box Revelation? Het antwoord mogen jullie, samen met een bewijs dat je onze Facebook-pagina leuk vindt, doorsturen naar wedstrijd@dansendeberen.be en wie weet kan jij op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni genieten van heerlijke optredens van o.a. Zwangere Guy en Black Box Revelation.

Wil je er hoe dan ook bij zijn? Scoor dan je kaartje via deze link.

Meer informatie over het evenement vind je hier terug.

30 april 2019

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter