Features, Wedstrijden

Win dagtickets en goodiebags voor DOUR 2019!

Foto: David Vannucci

Een klein, idyllisch Waals dorpje wordt ook volgende zomer weer het thuis voor honderduizend muziekliefhebbers, die de tijd van hun leven willen beleven. DOUR is al een tijdje een gevestigde waarde in het Belgisch festival landschap en telt tot de grootste alternatieve festivals van Europa. Ook volgende zomer staan er acts uit zowat elke windrichting van de muziek. Als headliners kon de organisatie o.a. A$AP Rocky, Disclosure, Parov Stelar, Skepta en en Action Bronson te strikken, maar vooral de undercard is ook dit jaar weer indrukwekkend met namen zoals Amelie Lens, Bonobo, IAMDDB, KAYTRANADA, Salut c’est cool, Yaeji, Whispering Sons of Zwangere Guy. En dat is nog maar een klein deel van de line up, die meer dan 200 namen kent. Heel de line up ontdek je HIER.

Heb je nu de smaak te pakken en wil je dan ook graag samen met een vriend(in) naar DOUR gaan? Dan hebben we goed nieuws want wij mogen enkele dagtickets en goodiebags weggeven. Hiervoor hoef je niet veel te doen. Een mailtje naar wedstrijd@dansendeberen.be met het antwoord op de wedstrijdvraag, een screenshot ter bewijs dat je onze Facebook pagina liket, de dag waarop je graag zou gaan en je persoonlijke gegevens volstaan om kans te maken.

Wedstrijdvraag: Hoe heet het nieuwste album van Zwangere Guy, dat we met vijf sterren bekroonden? (Tip: neem hier eens een kijkje)

Wil je extra kans maken? Volg ons dan zeker op Instagram en op Spotify.

Veel succes en misschien tot op DOUR!

29 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Win dagtickets en goodiebags voor DOUR 2019!”

  1. Toon Baele schreef:

    WIE IS GUY?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter