Features

De vijf van “Den Beir” – 170

Ook in 2019 vergezellen we je van muziek. Een ook dit jaar vergeten we onze vaste rubriek ‘De vijf van “Den Beir”’ niet. Voor de 170ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Yardlander – Straight Light

Aan de hand van zweverige psychedelische gitaren krijgen we van Yardlander een leuk nummer dat telkens iets nieuws weet te brengen.

Heron – Light

Een zachte opbouw barst na een tijdje uit in een intens samenspel van strakke gitaren. Post rock op zijn best.

Cable Ties – Choking To Choose

Hoe Cable Ties post punk in combinatie met een vuil en toch aanstekelijk geluid kan brengen? Je hoort het op hun “Choking To Choose”.

PAPER BUOYS – Chasing Ghosts

Britpop zal nooit helemaal vernieuwend klinken, maar bij Paper Buoys is het allemaal heel goed en positief gebracht met een catchy invloed.

SUN SILVA – Just The Romantic

Een positief indie pop liedje zorgt zowel voor liefde als voor frisheid en zo hebben we het graag.DANSEN DANSEN

Amille – Detox

Aan de hand van een vette productie, sterke vocals en een catchy refrein bevind je jezelf al heel snel op de dansvloer. ‘My body is a detox!!’

28 april 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief