Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Polar Youth ft. WAYI & Lani Rose – “Call Out”

De Gentse producer Elisabeth Verstraete is een pittige dame. Onder haar alter ego Polar Youth brengt ze vandaag haar tweede single uit van haar aankomende debuut-ep. In 2014 begon heel het avontuur voor haar, eerst werd ze ontdekt door Lefto en daarna werd ze bekroond tot ‘Most Promising Artist’ op de Red Bull Elektropedia Awards. Na lang wachten kwam in 2018 haar debuutsingle “All Night” uit, waar ze onmiddellijk meer dan 340.000 plays mee behaalde op Spotify. De multi-instrumentaliste (ze speelt gitaar, piano en drum) ontdekte op haar twaalfde haar fascinatie voor muziek door muzieksoftware.

“Call Out” bevat een tragere beat en geeft ons een meer relaxed gevoel dan haar vorige single “Secrets”. Dat gevoel komt ook door een prachtige prestatie van Lani Rose en WAYI, de Antwerpse R&B-artieste, die ook wel eens de Vlaamse Beyoncé wordt genoemd. Zij voelen elkaar zeer goed aan en dat maakt het een ijzersterk nummer. Polar Youth’s typerende combinatie tussen trap, pop en house komt ook in deze potentiële hit aanbod.

Related posts
InstagramLiveRecensies

RIMON @ Botanique (Rotonde): Terugkeer met schoonheidsfoutjes

RIMON is een echte kosmopoliet. Ze is oorspronkelijk van Ethiopië, groeide op in Amsterdam en woont tegenwoordig in Londen, waar ze aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Polar Youth - "Love Me"

Polar Youth is eindelijk terug van weggeweest. De Gentse producer loste in 2019 haar debuut-ep Lost & Found, waarop o.a. samenwerkingen met…
AlbumsRecensies

ICTO - Under Construction (★★★½): De grenzen opzoeken

Van onze eigen ‘Grote Beer van Morgen’ tot finaliste van De Nieuwe Lichting: het ging in 2019 allemaal heel snel voor ICTO….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.