Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tame Impala – “Borderline”

Net op tijd voor hun optreden als één van de headliners van Coachella loste Tame Impala vandaag een tweede nieuwe nummer. Ook op de nieuwe plaat speelde alleskunner Kevin Parker weer alle instrumenten zelf in, alleen live wordt hij vergezeld door de rest van de band. Wanneer album nummer vier verschijnt, is nog niet geweten, maar dat er al naar uitgekeken wordt, is een feit. Drie weken geleden bracht de groep al een eerste nieuwe nummer in drie jaar tijd uit met “Patience” en vandaag is het nu de beurt aan “Borderline”. Het nummer werd onlangs al voor het eerst live gespeeld tijdens de uitzending van Saturday Night Live.

“Patience” vonden we niet bepaald een voltreffer, maar van “Borderline” worden we al wat enthousiaster. Het nummer is voorzien van een hook die heel verslavend werkt en maar moeilijk nog uit je hoofd te krijgen is. “Borderline” is iets minder experimenteel als “Patience”, maar het speelse karakter is desondanks weer goed vertegenwoordigd in het nummer. De toffe accentjes in het nummer zorgen voor een leuke meerwaarde. Ook de melancholische kantjes in de lyrics (‘Quite a show for a loner in LA, Asking how I managed to end up in this place’) weten ons aan te spreken en tonen wat het succes met iemand doet. In “Borderline” schuilt een zomerhit dat we de komende maanden wel vaker op de radio zullen horen passeren.

Op zaterdag 17 augustus speelt Tame Impala als headliner op de main stage van Pukkelpop.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Don Toliver - "Bandit"

Is er iemand in hiphopland met betere hooks dan Don Toliver? Het zullen er in elk geval niet veel zijn, want de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Justice - "One Night/All Night" (feat. Tame Impala) & “Generator”

Dat Justice eind vorig jaar al opdook op heel wat festivalposters deed het beste vermoeden voor 2024, en zo geschiet nu ook….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.