Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding – “Sixteen”

Ellie Goulding weet de spanning er wel in te houden. Met “Sixteen” brengt ze ondertussen de derde single uit van haar vierde studio-album, waar veel werk in kroop en waar de fans ondertussen al een tijdje met aandrang op zitten te wachten. De 32-jarige Britse is ondertussen overigens al een decennium bezig en maakte in die tijd popdeuntje na popdeuntje.

Waar het ingetogen “Flux” nog een kleine stijlbreuk was met wat we de voorbije jaren van Goulding gewoon waren, is “Sixteen” weer een typisch nummer van het huis. Met een productie van Ian Kirkpatrick  – bekend van onder meer “Back to you” van Selena Gomez en het betere werk van Dua Lipa – kan dat ook moeilijk anders.

Goulding schreef mee aan het nummer dat gaat over de tijd toen ze zelf zestien was, op de grens tussen de hormonale dartelheid en de eerste moeilijke momenten in het leven. De foto’s van haar vrienden op zestienjarige leeftijd in de clip helpen het nostalgische sausje makkelijk te binden, de strakke productie doet de rest. En laat dat album nu maar komen.

Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez - "Love On"

Na een bescheiden hitje met “Single Soon” is Selena Gomez terug met het nieuwe “Love On”. Een aankondiging voor een nieuw album…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Training Season"

Terwijl de naweeën van Future Nostalgia nog enige tijd nazinderden, bracht Dua Lipa afgelopen jaar slechts twee nummers uit. En toch mocht de Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.