Wedstrijden

Win duotickets voor Maisha in De Roma

Op het compilatiealbum, We Out Here, kregen we al een klein voorsmaakje van wat er allemaal in de Londense jazzwereld aan de gang is. Namen als Shabaka Hutchings, Ezra Collective en Gilles Peterson zetten die frisse, nieuwe jazzwind op een waaien. Zelfs jazzicoon Kamasi Washington zit bij een Londens label: Young Turks. Het rammelt in de Londense jazzscene en dat zal je geweten hebben.

Als eerste op We Out Here zien we het septet Maisha staan en niet geheel onterecht. Hun nieuwe album, There Is A Place, werd goed onthaald en ontpopte zich al snel als één van de must-listens van het de hedendaagse jazz. Het zevental rond de saxofonist-fluitist Nubya Garcia en drummer Jake Long brengt met There Is A Place een plaat voort die uitpuilt van de spirituele, spatiale jazz in combinatie met doordringende Afrikaanse ritmes en Oosterse klanken.

Fans van Kamasi Washington, KOKOROKO, Sons of Kemet en Sun Ra moeten dus zeker ook bij Maisha hun neus aan het venster durven steken. Gelukkig voor hen geven wij hier tickets weg voor het concert in de Roma op 18 mei.

Daarvoor moet je natuurlijk iets doen: je stuurt een screenshot met bewijs dat je onze Facebookpagina liket naar wedstrijd@dansendeberen.be samen met een antwoord op volgende vraag: Wie is de oprichter van het label waar We Out Here op verscheen? (Tip: de naam staat in deze post). Vermeld hierbij zeker het concert als onderwerp en vergeet ook je gegevens niet. Veel succes en tot in de Roma!

Facebook

11 april 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter