FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Bos! Festival lost line-up met o.a. Absynthe Minded, The Bony King Of Nowhere en Jan Verstraeten

Op zaterdag 13 juli organiseert Wilde Westen het Bos! Festival in het prachtige natuurdomein Bergelen in Gullegem. Op het eendagsfestival zal je twintig muzikale acts tegenkomen, van groot tot klein en van electronica tot klassiek. En de line-up mag er zijn!

Zo strikte Bos! Festival al Beak>, een duistere krautrockband met Geoff Barrow van Portishead. Ook de Belgen zijn mooi vertegenwoordigd met het bekende Absynthe Minded, singer-songwriter The Bony King Of Nowhere en de filmische muziek van Jan Verstraeten.

Maar onder de nieuwe namen vinden zich ook enkele verrassende acts als één van de meest beluisterde levende pianisten ter wereld, Joep Beving, De Nieuwe Lichting-protegé Mooneye, maar ook de hypnotiserende elektronica-pianotoetsen van David Poltrock zijn van de partij.

De volledige line-up van Bos! festival vind je op bovenstaande foto, maar evengoed op de Facebook of de site van Bos! Festival.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

AFF vult line-up aan met o.a. The Bony King Of Nowhere, Lifeguard en Marathon

Wie dacht dat dertien een ongeluksgetal is, krijgt vandaag ongelijk. Na de vijf reeds bekendgemaakte namen, maakt AFF haar optelsom verder af…
LiveRecensies

Portland @ Wilde Westen (De Kreun): Sprankelend ‘sensational’

Poëtische dreampop die vertrekt vanuit een melancholie die met donker en licht speelt, maar altijd de juiste snaar raakt; dat is Portland….
LiveRecensies

Divided @ Wilde Westen (De Kreun): Niet voor gevoelige trommelvliezen

Op de – voor Belgische normen – warme lenteavond van 5 april begaven de mannen van Divided zich naar het Kortrijkse om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.