Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single West Thebarton – “Tops”

West Thebarton is een zevenkoppige garagerockband uit Australië –al laat hun muziek zich niet zo makkelijk tot één genre beperken. Hun eerste ep West Thebarton Brothel Party kwam er in 2015. Sindsdien deelden ze het podium al met niemand minder dan Courtney Barnett, Cloud Nothings en King Gizzard & The Lizard Wizard. Vorig jaar nog brachten ze hun debuutalbum Different Beings Being Different uit, waarmee de lat meteen hoog gelegd werd.

Nieuwe single “Tops” sluit perfect aan bij de rest van hun oeuvre. Zelf omschrijven ze hem als ‘a song for when you’re feeling anything-but.’ En dat gevoel weet de band perfect over te brengen. De muziek is opzwepend, rauw en intens. De herkenbare stem van zanger Ray Dalfsen is even ruig als anders en ook in dit nummer spelen de gitaren een hoofdrol, niet verwonderlijk gezien de vier gitaristen. Het refrein is er eentje om mee te brullen en daarmee is het plaatje compleet.

Momenteel toeren ze door Australië met A. Swayze & The Ghosts, maar wij hopen dat ze binnenkort nog eens afzakken naar ons land. Hun livereputatie is immers beresterk, zoals we al merkten tijdens hun optreden op Pukkelpop 2018.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single West Thebarton - "Tapes"

West Thebarton, een band uit het Australische Adelaide, heette eigenlijk West Thebarton Brothel Party, maar het bordeelfeestje heeft de band al van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single West Thebarton - "Desire"

Afkomstig uit het zonnige Adelaide, Australië, maakte West Thebarton zijn entree op het muzikale toneel met het debuutalbum Different Beings Being Different…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.