Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single SONS – “Family Dinner”

De Nieuwe Lichting winnen, het legt de meeste bands geen windeieren. Zo ook SONS niet. De groep uit Melsele brengt op 19 april zijn debuutplaat uit en daaruit kregen we eerder al “Naughty” te horen, dat het ook goed doet op, verrassing, Studio Brussel. Naast die single vind je ook “Ricochet” op het album terug, maar vandaag verschijnt een gloednieuwe single van de groep. “Family Dinner” blaast alles kapot wat nog heel was en toont dat de groep ook heel hard tekeer kan gaan op plaat.

Met een dreigende drum, een al even intense gitaarlijn en een knallende uitkomst gaat “Family Dinner” furieus van start. Wij vragen ons luidop af hoe het moet zijn om op een familiefeest bij de jongens van SONS te zijn. Met dit nummer laten ze ons alvast horen dat er met heel wat eten gegooid zal worden. Live zal dat zich hoogstwaarschijnlijk vertalen in moshpits. De angstaanjagende zang versterkt het duistere, stevige gevoel dat SONS hier probeert neer te zetten. Ze willen gewoon de riffs in het rond gooien en alles kapot knallen, en daar slagen ze met verve in. Uitkijken naar het debuutalbum, zoveel is zeker.

De komende maanden speelt de band heel wat shows, voor een volledig overzicht bezoek je best hun Facebook-pagina.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 april 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief