Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aurora – “The Seed”

Vorig jaar bracht de Noorse Aurora haar tweede album uit. Ook in de Trix verwelkomde de bosnimf ons in haar ‘queendom’. Zowel de muziek als het optreden konden ons meer dan bekoren. We zijn dan ook blij dat Aurora nu al met nieuwe muziek komt. “The Seed” maakt samen met “Animal” deel uit van het vervolg op Infections of a Different Kind (Step 1) dat later dit jaar (of begin volgend jaar) zou verschijnen. Met haar alternatieve popmuziek weet Aurora langzaamaan meer fans te strikken en het feit dat ze nu al met nieuwe muziek komt, kan dat alleen maar versnellen.

De tekst van “The Seed” kent vele metaforen, zoals we dat gewoon zijn van de Noorse Elf. Alleen weet ze hier wat donkerder dan normaal voor te komen. Het heeft misschien ook te maken met de pessimistische tekst over onze wereld. We moeten onze omgeving beschermen en niet vernietigen om daarna weer op te bouwen. Aurora is niet het enige Noorse meisje die voor ons klimaat opkomt, maar de woorden van Greta Thunberg blijven niet zo hangen als die van Aurora. De Noorse haar lichte stem staat boven de vele strijkers en (elektronische) slaginstrumenten alsof het hele sprookjesbos onderdanig is aan de elfenkoningin.

Facebook – InstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

1197 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kleinpunk - "Alles Keert"

Ondertussen is het een jaar geleden dat Kleinpunk haar debuutsingle “Stressparade” op de wereld losliet, waarmee ze zichzelf op de kaart van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA - "Some Type Of Skin"

Het voelt als de dag van gisteren dat AURORA haar “Running With The Wolves” op de wereld losliet, maar een blik op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luke Hemmings - "Shakes"

Dat Luke Hemmings niet enkel goed is als de frontman van 5 Seconds of Summer is, wisten we al even. In 2021…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.