Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roméo Elvis – “Normal”

Roméo Elvis brengt op 12 april zijn eerste soloplaat uit en daar kijkt precies heel Frankrijk en België reikhalzend naar uit. Voor Chocolat heeft hij alvast heel wat schoon volk kunnen strikken voor een samenwerking, zoals daar zijnde muzieklegende Damon Albarn, Zwangere Guy en Témé Tan. De Linkebekenaar heeft duidelijk grote doelstellingen met zijn nieuwe plaat en heeft vorige week nog zijn grootste tour tot nu toe aangekondigd. Voor zijn eerste single “Malade” hadden we een aantal luisterbeurten nodig voor we het konden appreciëren, maar gelukkig dropte hij met “Normal” het nummer dat we van hem verwacht hadden.

“Normal” komt vanaf de eerste noot lekker goed binnen en beschikt over een aanstekelijke flow. Het refrein is een oorworm van de bovenste plank die we nu al een hele festivalweide in extase zien brengen. De beat is verfrissend en bevat een aantal plotse rockgeluiden die de aandacht van de luisteraar voor de 100% bij zich neemt. Roméo Elvis beloofde ons een harde track en dat levert hij ook af met “Normal”, zeker in contrast met het veel rustigere “Malade”. Laat Chocolat maar afkomen, maar we zijn ons nu al tamelijk zeker dat Roméo zichzelf weer opnieuw zal uitgevonden hebben.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Roméo Elvis @ Ancienne Belgique (AB): Steengoede homerun

Het was alweer even geleden dat we de voormalige Belgische hiphoplieveling Roméo Elvis op het podium zagen verschijnen. De laatste keer was…
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hideous - "The Rut"

Uit het huwelijk van Guillaume Lamont (RHEA) en Tim Leyman (Ramkot) kwam in 2022 het duivelskind Hideous. De Belgische supergroep brengt stevige,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.