Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Glowie – “Cruel”

Fans van Sigrid goed opgelet, want de IJslandse zangeres Glowie is misschien wel iets voor jou. De 21-jarige zangeres uit Reykjavik is helemaal klaar om de wereld met haar vrolijke popnummers te veroveren. Vier jaar geleden nam ze haar eerste stappen in de muziekwereld en bracht ze haar eerste nummer “Party” uit. Haar doorbraak kwam pas drie jaar later met haar fantastische popsingle “Body”, waarmee ze ons helemaal aan het dansen kreeg. Haar volgende stap naar wereldroem neemt ze met haar nieuwste single.

Glowie is op weg om IJslands’ grootste popster ooit te worden, want haar nummers zijn gemaakt om urenlang in je hoofd rond te spoken. Met haar nieuwe single “Cruel” heeft ze alweer een zeer catchy nummer uit dat leuke hooks en sounds bevat, waardoor de repeat-knop overuren doet. “Cruel” werd geschreven door Tayla Parx, die zo misschien wel een grote hit misloopt… We hebben je dus bij deze gewaarschuwd, want eens je Glowie ontdekt, ben je helemaal verkocht.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle ANAÏS MVA - "Cruel"

De 20-jarige ANAÏS MVA debuteert net voor het jaar eindigt met haar eerste single, waar fans al een tijdje reikhalzend naar uitkeken….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jackson Wang - "Cruel"

Het geheimzinnige gedoe van Jackson Wang is voorbij. Toen hij eind maart het nummer “Blow” uitbracht, deed hij dat na enkele vreemde,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tsar B - "Cruel"

De afgelopen twee jaar heeft Tsar B maar liefst twee ep’s uitbracht, maar de artieste is nu al terug met nieuw materiaal….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.