Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jade Bird – “My Motto”

Jade Bird wist net niet de titel van BBC Sound of 2018 te claimen. Ondertussen weet ze toch op haar eigen manier de muziekwereld te veroveren. In 2017 bracht ze haar debuut ep uit en nu in 2019 is het tijd voor haar debuutalbum. Deze Britse singer-songwriter wist vorige maand in de Botanique al ons hart te stelen en met haar nieuwste single “My Motto” doet ze dat opnieuw.

Het begint stilletjes aan duidelijk te worden waar Jade Bird nu net haar inspiratie haalt. Na “Love Has All Been Done Before” staat opnieuw het break-up thema centraal in haar nieuwste single. “My Motto” is een sterke powerballade met een herkenbare tekst voor iedereen die al eens iemand heeft moeten achterlaten. Strijkers zouden bijna cliché klinken in dit verhaal maar het geeft wel degelijk dat tikkeltje meer aan het nummer. Wij zijn alvast benieuwd wat ze nog allemaal uit de kast gaat halen op haar debuutalbum.

Facebook

Related posts
LiveRecensies

Joy Anonymous @ Botanique (Rotonde): Boiler Room BXL

Twee keer zette Joy Anonymous al voet op Belgische bodem, twee keer was dat in het voorprogramma van Fred again..; een bromance…
LiveRecensies

Glass Beams @ Botanique (Rotonde): The (not so) Masked Singer

Er hangt een zekere mystiek rond Glass Beams. Dit drietal uit Melbourne brengt psychedelische muziek met Indiase invloeden en weet sinds 2021…
LiveRecensies

Jersey @ Botanique (Le Musée): Dansende lampen

Rap, rapper, rapst! Wie een kaartje voor het concert van Jersey in de Botanique wilde bemachtigen moest er heel snel bij zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.