Wedstrijden

Win duotickets voor HiNDU NiGHTS in de Vooruit!

Wie zijn beste beentje voor wilt zetten voor het klimaat, kan dat op verschillende manieren doen. Je kan actief naast Anuna en Greta gaan pronken met ludieke slogans, je stuurt al eens een extra SMS aan het adres van ene J. Schauvliege of je koopt jezelf een Tesla Model 3 met de zuurverdiende centjes van vaderlief. Voor wie deze opties ondertussen voorbijgestreefd zijn of het budget een paar Kyotonormen lager ligt, is er nog altijd de mogelijkheid om de beste dansbeentje voor te gaan zetten op de heilige dansvloervan de Vooruit te Gent. Op zaterdag 30 maart vindt daar namelijk de volgende editie van het legendarische indie dansfestijn ‘HiNDU NiGHTS‘ plaats. Met extra aandacht voor – u raadt het al – het klimaat.

Voor wie het concept HiNDU NiGHTS onbekend in de oren klinkt, houden we eventjes een kleine bloemlezing: Opgericht in het jaar des Heerens 2008, moest het nieuwe concept de sleur van het Belgische uitgaansleven, gedomineerd door R&B, techno en house, gaan doorbreken. Battleplan? Het mixen van de beste rock ‘n roll tunes vanaf de jaren zestig tot op heden in een unieke setting. Resultaat? Keer op keer uitverkocht. Wie er bij wil zijn op deze milieubewuste editie, waar vers kraanwater de voornaamste bron van hydratatie zal vormen voor uw lichamelijke danstempel, kan er natuurlijk voor kiezen om op de klassieke manier tickets te bemachtigen. But where’s the fun in that? In samenwerking met HiNDU NiGHTS mogen we met Dansende Beren namelijk vijf duotickets wegschenken!

Wat moet je hiervoor doen, horen we u denken? Geen paniek. Klimaatmarsen of het ontslag van een minister zijn geen zaken die je bij ons aan duotickets verhelpen. Het enige wat je moet doen om kans te maken op één van deze felbegeerde duotickets is, naast het liken van onze pagina,  antwoorden op deze simpele vraag: Welk goed doel zal door deze editie van HiNDU Nights gesteund worden? (tip: het antwoord van de vraag kan je misschien wel in het Facebook-evenement vinden…)

Antwoorden kan via wedstrijd@dansendeberen.be (met een bewijsje dat je onze pagina liket) en wie weet kun jij, samen met iemand, gratis gaan feesten op de deuntjes van Melting Mallows (De Nieuwe Lichting/StuBru), The Yellow Submarines (The Beatles cover band) en enkele resident DJ’s!

Meer informatie kan je vinden op hun site.

 

7 maart 2019

About Author

Jens Rossel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter