Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MARINA – “Superstar”

MARINA heeft geen man die Johnny heet en ze komt ook niet van de foor, maar is wel een Welshe zangeres die met haar drie albums successen wist te boeken. Bij een groter publiek is ze bekend als Marina & The Diamonds, maar die naam heeft ze dus nu verkort. Nadat ze in 2018 twee nummers met Clean Bandit uitbracht, kwam ze begin februari na vier jaar terug met solowerk. Haar vierde album Love + Fear komt op 26 april uit en bestaat uit twee delen met telkens acht nummers.

De nieuwe single “Superstar” volgt op de eerste single “Handmade Heaven“. Beide nummers staan op het Love deel van het album en verschillen qua sound enorm. Nadat “Handmade Heaven” de dreampop kant op ging, is “Superstar” iets radiovriendelijker en moet ze het vooral hebben door de aanstekelijke hook die op het refrein volgt. Een leuk deuntje is het nummer zeker en haar fans zullen er ongetwijfeld van smullen. Het aftellen naar haar vierde album kan dus bij deze zeker beginnen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

MARINA @ La Madeleine: Mierzoete popopera

Al meer dan een decennia staat MARINA bekend als een echte popwervelwind, die zich intussen op vijf albums creatief ontplooide. Terwijl ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beach Bunny - "Fire Escape"

Twee jaar geleden had Beach Bunny haar bekendheid nog te danken aan TikTok, maar daar teren deze Amerikanen ondertussen niet meer op….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Beach Bunny – “Oxygen”

Stil zitten doen ze alvast niet, die dame en kerels van Beach Bunny. Vorig jaar bracht de band uit Chicago debuutalbum Honeymoon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.