Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aaron May – “I’M GOOD LUV, ENJOY.”

Maak kennis met de 17-jarige rapper Aaron May uit Houston, Texas. Maar vergis je niet, Aaron is geen door hoestsiroop versufte mompelaar. Sterker nog op deze geringe leeftijd toont hij al steviger in zijn schoenen te staan dan menig meer ervaren rappers. Zijn eerste song “RIDE” verscheen één jaar geleden op SoundCloud. De bijhorende YouTube-video zit ondertussen zelfs bijna aan de driehonderdduizend views. Ook met single “LET GO” van nog geen maand geleden gooit hij hoge ogen. Naast rappen is hij ook verantwoordelijk voor de producing van bijna alle nummers, dit is op nieuwe single “I’M GOOD LUV, ENJOY.” niet anders.

“I’M GOOD LUV, ENJOY.” is zoals de titel doet vermoeden doordrenkt van positieve vibes. De woorden vloeien o zo lekker op de exotisch getinte beat. Qua stem doet hij denken aan grootmeester J. Cole, ook al is dit zeker niet zo maar een goedkope imitatie. Een enorm catchy nummer dat gerust even op repeat mag blijven. ‘Bitch I’m getting paid’, zegt hij. De aanbiedingen moeten hem tegenwoordig dan ook om de oren vliegen. Zijn rijzende faam in de hiphop wereld en de bijhorende vrouwelijke aandacht, is de thematiek van dit nummer. Misschien nog niet al te diepgaand, maar ruimte zat om te groeien.

Aaron May lijkt nu al verdomd goed te weten welke richting hij uit wil. Met zijn echter nog beperkt aantal nummers bouwt hij duidelijk vol zelfvertrouwen aan zijn eigen weg. May geeft ons hoop op een mooie toekomst binnen hiphop. Over een week komt hij aanzetten met debuutmixtape CHASE.

21 februari 2019

About Author

Sam Donné


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief