Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Masego – “Radio”

Bij alle artiesten die op valentijn een nummer losten, kon Masego zeker niet ontbreken. Masego is de saxofonist/zanger die met zijn nummer “Tadow” meer dan honderd miljoen views haalde op YouTube. “Radio” is het eerste nummer dat hij lost na het uitbrengen van zijn debuutplaat Lady Lady. Op deze valentijnsingle krijgt de Jamaicaanse artiest met Zuid-Afrikaanse roots de hulp van Juls Baby en Nonso Amadi.

Zoals altijd gaat een op valentijn uitgebracht nummer, soms tot vervelens toe, over de liefde. Dit is bij onze drie vrienden niet anders, maar ze maken er wel een heerlijk zwoel nummertje van. De mix van Juls’ stem en de beats van Nonso, overgoten met Masego zijn kenmerkende saxofoon, maakt dat we meteen wat gaan verderswipen op Tinder om in het vervolg met twee op een tropisch eiland samen te genieten van deze muziek. Tot het zover is, kan je ook gewoon naar dit nummer luisteren en je ogen sluiten om hetzelfde gevoel te bekomen.

“Radio” is een nummer dat wat ons betreft toch wel meer dan één keer op de radio zou mogen voorbijkomen. Wie hem live aan het werk wil zien, moet op 28 juni afzakken naar The Barn op Rock Werchter.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

16 februari 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief