Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kygo – “Think About You” ft Valerie Broussard

De Noorse hitproducer Kygo heeft vandaag zijn rekening voor 2019 geopend. Maar ook vorig jaar wist de ondertussen 27-jarige Noor opnieuw enkele hits te scoren. Onder meer “Happy Now” met Sandro Cavazza en “Remind Me To Forget” met Miguel stonden toen wekenlang in de hitlijsten. Ditmaal doet Kygo het met een iets minder bekende naam, Valerie Broussard. Al is de jonge Amerikaanse ook geen helemaal onbekende. Ze maakte in het verleden namelijk al muziek voor de tv-serie Pretty Little Liars en ook voor het bekende computerspel League Of Legends.

“Think About You” is jammer genoeg allesbehalve een baanbrekend nummer. Het is zo’n nummer uit een dozijn en het mist heel wat pit. Het wordt tijd dat Kygo uit een ander vaatje begint te tappen, want zijn ‘tropische beats’ komen langzaamaan de strot uit. Gelukkig is het vandaag mooi weer, anders vloog deze single gegarandeerd direct terug de vuilbak in.

Kygo moet zo snel mogelijk het roer omgooien en wat meer durf beginnen tonen. Ons weet hij al lang niet meer te verrassen. Aan muzikaal talent zal het hem alvast niet ontbreken, dat heeft hij in het verleden al bewezen.

Website / Instagram / Twitter

 

15 februari 2019

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief