Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bruno Mars & Cardi B – “Please Me”

Cardi B kreeg het op het internet zwaar te verduren nadat ze met de Grammy voor ‘Best Rap Album’ aan de haal ging, maar de Amerikaanse rapster heeft er wel hard voor gewerkt. Cardi levert hit na hit af en veroverde samen met haar goede vriend Bruno Mars wereldwijd de hitlijsten met hun samenwerking “Finesse”. Beide acts genieten momenteel van een immense populariteit en dus zijn we niet verbaast dat ze hun trucje over nieuw doen.

Op “Finesse” speelde Bruno Mars de hoofdrol en hield Cardi het vooral bij haar strofe. Deze keer zijn de rollen omgedraaid en is Cardi de sterkhouder van het nummer. Zij rapt er op haar gekende manier op los en zorgt ervoor dat de strofes goed gekruid worden. Bruno Mars staat dan weer vooral tijdens het refrein klaar en waagt zich aan de kunstjes van een soul zanger. “Please Me” heeft veel weg van een r&b-nummer uit de beginjaren van deze eeuw, maar kent ook de typische kenmerken van beide artiesten. Een echte hit.

Cardi B komt volgende zomer voor een exclusief Benelux-optreden naar het gloednieuwe Vestiville in Lommel. Op zondag 30 juni staat ze er net zoals o.a. Future op de Main Stage. Tickets zijn reeds te koop.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

15 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief