Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Avril Lavigne & Nicki Minaj – “Dumb Blonde”

Miss Avril Lavigne is vijftien jaar geleden de natte droom van een heleboel jongens  geweest. Met haar stoere poppunk brak ze harten en records aan de lopende band, maar door de ziekte van Lyme was de Canadese wereldster genoodzaakt om het rustiger aan te doen. Nu is ze echter weer helemaal terug en brengt ze op vrijdag haar zesde album uit. De titeltrack kwam begin september 2018 uit, maar net voor de release komt Lavigne nog met een grote, onverwachte samenwerking met Nicki Minaj.

“Dumb Blonde” is een verrassende samenwerking tussen twee artiesten die op heel wat vlakken verschillen. Toch weten Lavigne en Minaj met “Dumb Blonde” een ludiek nummer uit te brengen dat plezier en attitude combineert op een verfrissend natuurlijke manier. Beide acts doen waar ze goed in zijn en dat is ook goed. Wie verwacht had dat deze samenwerking geforceerd over zou komen, werd van iets anders beleerd. Stoere pop met een sausje hiphop dankzij Minaj. Het aftellen naar Avril Lavigne’s comebackalbum zit dus officieel in zijn laatste rechte lijn. 

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

12 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter