Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Avril Lavigne & Nicki Minaj – “Dumb Blonde”

Miss Avril Lavigne is vijftien jaar geleden de natte droom van een heleboel jongens  geweest. Met haar stoere poppunk brak ze harten en records aan de lopende band, maar door de ziekte van Lyme was de Canadese wereldster genoodzaakt om het rustiger aan te doen. Nu is ze echter weer helemaal terug en brengt ze op vrijdag haar zesde album uit. De titeltrack kwam begin september 2018 uit, maar net voor de release komt Lavigne nog met een grote, onverwachte samenwerking met Nicki Minaj.

“Dumb Blonde” is een verrassende samenwerking tussen twee artiesten die op heel wat vlakken verschillen. Toch weten Lavigne en Minaj met “Dumb Blonde” een ludiek nummer uit te brengen dat plezier en attitude combineert op een verfrissend natuurlijke manier. Beide acts doen waar ze goed in zijn en dat is ook goed. Wie verwacht had dat deze samenwerking geforceerd over zou komen, werd van iets anders beleerd. Stoere pop met een sausje hiphop dankzij Minaj. Het aftellen naar Avril Lavigne’s comebackalbum zit dus officieel in zijn laatste rechte lijn. 

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1837 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste lading namen voor Pinkpop 2024 met o.a. Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris

Na de aankondigingen van Nederlandse festivals als Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole en ons bloedeigen Rock Werchter was het tijd…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Sum 41, Avril Lavigne, Snow Patrol, dEUS en 7 anderen voor Rock Werchter 2024!

Rock Werchter pakte eerder al uit met drie headliners: Foo Fighters, Dua Lipa en Måneskin. Vandaag komen daar maar liefst elf nieuwe…
InstagramLiveRecensies

Avril Lavigne @ Vorst Nationaal: Wanneer het zelfs voor de zaal gênant wordt

Initieel werd de tour van Avril Lavigne, die halt hield in Vorst Nationaal, aangekondigd naar aanleiding van haar album Head Above Water….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.