Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yawners – “Please, Please, Please”

Yawners is een jong duo uit Madrid waar we al na een enkele luisterbeurt van hun nieuwe single verliefd op geworden zijn. Het tweetal maakt energieke punkrock met indie-invloeden. Ze brachten al een ep uit in 2015, en dit jaar komt hun debuutalbum uit. Op 22 maart is het zover, en dus staat “Please, Please, Please” in afwachting bij ons op repeat.

Alleen al de gitaarklank van de intro deed ons vermoeden dat dit wel eens goed zou kunnen worden. Het bleek geen voorbarig enthousiasme, want de single is een rit aan vrolijkheid die goed in elkaar zit. “Please, Please, Please” is super aanstekelijk en heeft ook iets nostalgisch over zich. We zijn onmogelijk de enigen die vibes uit onze punkrock tienertijd herkennen, maar het nummer gaat tegelijk verder dan nostalgie, want Yawners heeft wel degelijk voldoende eigenheid om z’n mannetje te staan! Vooral het refrein is onzinnig verslavend en alleen al daarom is “Please, Please, Please” de moeite.

Voorlopig is Yawners vooral actief in Spanje, maar we vermoeden dat het niet lang meer zal duren vooraleer deze jongelui eens in België halt zullen houden.

Facebook

8 februari 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter