Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blu Samu ft. Félé Flingue – “Verbal Glock”

De Brusselse Blu Samu, vorig jaar verkozen door ons tot Grote Beer van Morgen, bracht zonet een nieuwe single uit. Deze nog jonge artieste is met enkele nummers al een vaste waarde in ons Belgisch hiphop-landschap geworden. Naast enkele verbluffende singles zoals “I Run” en “Sade Blu” schitterde ze ook op de podia van Best Kept Secret, Les Ardentes en DOUR. Ook wij bekroonden haar muziek door “Goose” een plaatsje in onze Top 25 beste Belgische singles van 2018 te geven. Ditmaal koos Blu Samu om samen te werken met een andere Bruxellois: Félé Flingue, lid van hiphop-collectief Le 77.

Blu Samu’s eerder werk bestond uit een mengeling van hiphop, r&b en soul. Dit maal gooit ze het over een ietwat andere boeg. Blu Samu trok haar stoutste ‘Badass’-schoenen aan en creëerde een energiek nineties hiphop-nummer. Opnieuw bewijst de kracht die achter deze single schuil gaat dat de Brusselse hiphop nog steeds on fire is. Is hier een nieuwe Lauryn Hill in de maak? Wieweet! Wij genieten alvast van “Verbal Glock” tot zover.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….
InstagramLiveRecensies

Glints @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Energieke wisselwerking

De fervente festivalganger kan het aantal keren dat hij Glints live zag misschien niet meer op één hand tellen, maar toch verkopen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Glints - The Dark! (★★★): Stormpje na de stilte

Wat Dries Mertens ooit was voor de Rode Duivels, is Glints vandaag de dag voor de Belgische muziekindustrie: de supersub. Als Jan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.