Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Theophilus London – “Whiplash” (feat. Tame Impala)

Tame Impala staat deze zomer op de grootste festivals ter wereld te pronken als headliner. Onder meer Coachella en Lowlands pakten er al mee uit. Nieuwe muziek moet dus niet lang meer op zich laten wachten, maar voor het zover is, volgt er nog wat muziek uit de samenwerking met Theophilus London. “Only You” hoorden we al enkele weken geleden, en nu is ook “Whiplash” officieel verschenen (nadat in oktober al een lek verscheen van het nummer). Of er nog muziek van het duo volgt, is niet geweten, maar wij willen alvast wel meer.

De psychedelische vibes van Tame Impala en de zwoele rap van Theophilus London? Daarvoor valt iedereen in zwijm. Ook bij “Whiplash” is dit het geval. Het nummer staat bol van de typerende zweverige synths, die een heel grote science fiction vibe in  zich bevatten. De vocals van London geven het nummer dan weer een rapvibe en zo krijg je dan ook een psychedelisch hip hop liedje. Speciaal, maar na één luisterbeurt zit je “Whiplash” al mee te roepen. Een succes dus, zo blijkt.

30 januari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter