Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Danny Blue and the Old Socks – “Freakshow”

Onze Grote Beren van Morgen Danny Blue and the Old Socks losten vandaag hun nieuwste single, genaamd “Freakshow”. De laidback muziek dat het viertal maakt kan je het best als zweverig omschrijven, en ook op “Freakshow” breien ze verder op hun gekende recept. ‘Never change a winning team’, ook dit nummer kan ons wel bekoren. Het is trouwens de eerste nieuwe single sinds hun ep Backyard Days uit 2017.

De band zette duidelijk in op herkenbaarheid, de elementen in deze single moeten er voor gaan zorgen dat het nummer goed blijft plakken. Daar slaagt het in, en na enkele luisterbeurten betrap je jezelf al op meezingen. De typische lo-fi sound waarmee de band een plaatsje in de Nieuwe Lichting en Humo’s Rock Rally veroverde blijft duidelijk aanwezig, net als enkele elementen die nieuw zijn voor de band. We herkennen er namelijk een beetje Balthazar in, maar toch behoudt de band zijn eigen identiteit door eigenwijs te werk te gaan.

Met deze nieuwe single timmert de Antwerpse band weer wat verder aan de weg naar de top. We zijn razend benieuwd wat 2019 allemaal in petto heeft voor onze favoriete surfrockers!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 januari 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter