Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single White Lies – “Tokyo”

‘Is White Lies nog relevant?’, het is een vraag die af en toe wel eens opduikt. De enige correcte vraag is: ‘Is White Lies überhaupt ooit relevant geweest?’ Op 1 februari is de band toch al toe aan zijn vijfde album, en voor een band die eigenlijk bijna iedere plaat hetzelfde maakt, is dat toch al sterk. Wat we al te horen kregen uit de plaat; “Time To Give”, “Believe It” en “Finish Line” klonk veelbelovend en met “Tokyo” moeten ze zeker niet onderdoen. Five belooft zo alvast veel beter te worden dan zijn voorganger, al is dat niet echt moeilijk.

Een nummer van White Lies hult zich altijd in een donkere waas, maar op “Tokyo” krijgen we toch vooral veel kleur te horen. Glinsterende synths, een fleurig refrein en natuurlijk de aanstekelijke vibes wat ook van dit nummer een oorworm maakt. Origineel zal het nooit klinken, maar dat het goed in het oor ligt, spreekt voor zich. “Tokyo” mag blij zijn met zo’n ode aan de stad, want na het luisteren van dit nummer krijg je spontaan zin om een ticketje te kopen. Alweer een gezellig nummer waarmee de band bewijst dat ze weten hoe ze een hit maken.

Of White Lies met hun nieuwste plaat terug relevant wordt, komen we te weten op 1 februari. We kunnen nu echter al besluiten dat ze nog steeds leuke liedjes kunnen schrijven. Op 20 februari spelen ze alvast in de Ancienne Belgique.

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Meltheads - "White Lies"

Het aftellen naar het debuutalbum van Meltheads wordt ondertussen minder lang, want binnen iets minder dan twee maanden verschijnt Decent Sex. Het…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2023 (Festivaldag 2): Binnenkoppers à volonté

Deze jaargang van Crammerock werd vrijdag feestelijk op gang getrapt met enkele smakelijke sets van onder meer Miles Kane, Goose en Merol….
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.