Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SASAMI – “Jealousy”

Sasami Ashworth heeft al heel wat ervaringen op haar palmares staan. Ze was een aantal jaar lid van Cherry Glazerr, tourde met Snail Mail, Mitski en Soccer Mommy en deed productiewerk voor Soko. Deze muzikante uit Los Angeles valt op zijn minst een manusje-van-alles te noemen en dat resulteert nu ook in prikkelend solowerk. Ze heeft haar debuutalbum SASAMI af en dat zal op 8 maart verschijnen op Domino. In afwachting krijgen we de nieuwe single “Jealousy” te horen.

“Jealousy” klinkt een stuk dromeriger dan haar twee voorgaande singles, maar de constante blijft wel het unieke gitaarwerk van SASAMI. In een stroom van zachte synths legt ze met haar instrument klanken neer waardoor we onszelf wanen op de bodem van een troebel meer. De drums en bas zijn een vette knipoog naar de vintage pop uit de jaren zestig, terwijl SASAMI’s ijle vocals het nummer dat tikkeltje extra mysterie meegeven. De ontzettend catchy hook vist ons echter terug op naar de oppervlakte en geeft ons nog meer zin om “Jealousy” opnieuw en opnieuw te beluisteren. Het belooft een veelzijdig debuut te worden, het album van SASAMI.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Mitski @ Les Nuits Botanique (Chapiteau): TikTok-meisjes in de echte wereld

Mitski: je had er tot op de dag van vandaag misschien nog nooit van gehoord. Hoewel de Japans-Amerikaanse tegenwoordig populairder is dan…
AlbumsFeatured albumsRecensies

SASAMI - Squeeze (★★★½): Een verrassend emotioneel verhaal

Sasami Ashworth liet haar jaren bij Cherry Glazerr achter zich in 2018 om zich volledig op haar eigen project SASAMI te richten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SASAMI - "Call Me Home"

Als de naam SASAMI niet meteen een belletje ergens in je achterhoofd doet rinkelen, dan is het hoog tijd om daar verandering…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.