Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zwangere Guy – “R.À.F. (Rien à foutre)”

In november verraste het Brusselse rapboegbeeld Zwangere Guy vriend en vijand met het eerlijke en pakkend “Gorik pt. 1“, waarmee hij zowat heel Vlaanderen en Brussel stil kreeg en een thema ter sprake bracht dat geen evidentie is in de samenleving. Dat bracht hem naast tonnen respect ook een uitverkochte Ancienne Belgique, een extra show op 28 maart en natuurlijk het succes dat hij al jaren verdient. Op 1 maart brengt Zwangere Guy in ieder geval ook zijn tweede langverwachte plaat uit waarop we een aantal verrassingen kunnen verwachten. Vandaag krijgen we echter het energieke “R.À.F. (Rien à foutre)”, waarmee hij zich tot de koning van de moshpit zal kunnen kronen.

Zwangere Guy beloofde een hard nummer en dat is ook effectief wat “R.À.F. (Rien à foutre)” is. Met een enorm aanstekelijke flow spit Zet Gee weer de ene line na de andere op een pijlsnel tempo. De beat, geproduced door Chuckie, één van de beste hiphop producers van het land, knalt stevig door de boxen en zal onder andere de Pukkelpop-ganger al bekend in de oren klinken gezien “R.À.F. (Rien à foutre)” er al voor een gigantische pogo zorgde. “R.À.F. (Rien à foutre)”  heeft alvast niet veel luisterbeurten nodig om te blijven hangen en is bijgevolg ook moeilijk uit het hoofd te krijgen. Zwangere Guy heeft met “R.À.F. (Rien à foutre)” in elk geval een nummer uitgebracht waarmee hij het publiek in nul komma niks zal kunnen ophitsen.

De komende maanden heeft Zwangere Guy een aantal uitverkochte shows op de agenda: op zaterdag 16 februari in een uitverkochte Cirque Mytsic, vrijdag 22 februari in een uitverkochte N9 in Eeklo, op zaterdag 23 februari in een uitverkochte JH Tijl in Diest en op vrijdag 29 maart in een uitverkochte AB in Brussel. Enkel voor het extra concert op donderdag 28 maart in de AB zijn er nog een aantal tickets te koop.

Facebook

1391 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 1): Boem! Energiebom!

Overal in ons land duiken er de laatste weken bevrijdingsfeesten op, die schuilgaan onder de titel ‘festival’. Ook in Limburg is dat…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 1): De festivalkoorts is terug

We mogen weer! Er blies gisteren dan ook een collectieve zucht van opluchting door de festivalweide van Crammerock. Het festival in Stekene…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cem - "Tot Ik Goed Zit" (feat. Zwangere Guy)

Nederlandstalige hiphop zit in ons land al enkele jaren in de lift en dit werd nog maar eens duidelijk toen Kees de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.