Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lee Fields & The Expressions – “It Rains Love”

Het is iets met die soulzangers en liefde, maar wij zeggen er vooralsnog geen nee tegen. Lee Fields zit al vijftig jaar in de business, maar aan ophouden denkt hij niet. Meer nog, dit jaar verschijnt een nieuwe plaat van hem met zijn band The Expressions. It Rains Love is de titel en het volgt na het geweldige Special Night uit 2017. Zoals de titel van het album al doet vermoeden, probeer Lee Fields liefde te geven aan alles en iedereen. Op de titeltrack slaagt hij daar alvast wonderwel in. 5 april verschijnt het nieuwe album, op 28 april speelt de man in De Roma.

De invloed van James Brown zal nooit ver weg zijn, het is dan ook niet raar dat de bijnaam van Lee Fields ook Little JB is. Op “It Rains Love” voelen we hem liefde brengen aan de hand van een soulvolle en warme song. Net zoals al die andere soulzangers (Leon Bridges, Charles Bradley) krijgen we al snel het gevoel een gigantische knuffel in ontvangst te mogen nemen. Met zo’n vredelievende boodschap kan dat ook niet anders. Aan de hand van frisse blazers en een groovy sfeertje, zit je meteen in de juiste vibe. Er zouden meer mensen op deze planeet moeten zijn zoals Lee Fields, want met zoveel liefde in je lichaam kan je niet anders dan gelukkig zijn.

3433 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lee Fields & The Expressions - "Don't Give Up"

Sinds meer dan vijftig jaar is Lee Fields al bezig met muziek en ondanks zijn gezegende leeftijd van 68 jaar, denkt hij…
InstagramLiveRecensies

Lee Fields & The Expressions @ Handelsbeurs: Iets te voorspelbaar

Lee Fields zijn carrière is er eentje die beter wordt met de jaren. De ondertussen 68-jarige jongeman uit Wilson brengt nog steeds…
LiveRecensies

Lee Fields & The Expressions @ De Roma: Soul is nog lang niet dood en Lee Fields al zeker niet

De gerechten van ons bomma smaken het beste. Dat is soms met muziek ook zo. Lee Fields is ondertussen al vijftig jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.