Features

De vijf van “Den Beir” – 155

Ook in 2019 vergezellen we je van muziek. Een ook dit jaar vergeten we onze vaste rubriek ‘De vijf van “Den Beir” niet. Voor de 155ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

MR NO – When I’m Down

Wat start als een melig popliedje, ontaardt al snel in een funky en aanstekelijke psychpop song.

MARIA NIWA – Antarctica

Met Maria Niwa heb je al meteen een naam om dit jaar in de gaten te houden. Met “Antarctica” heeft ze alvast een knaller van formaat beet. Een heel fijn nummer dat een positieve vibe verspreidt.

Yoste – Chihiro

“Chihiro” doet ons wat denken aan de chillwave van Tycho, maar dan met een stem boven geplakt.

Ea Kaya – 4 AM

Ea Kaya heeft met “4 AM” een geweldige popsong klaarstaan. Niets te gratuit en met een fantastische stem blaast ze ons omver.

CAPPA – Outside the Lines (feat. Vanyo)

“Outside The Lines” is een geweldig optimistische popsong met een fantastische productie dat zo het zonnetje in huis binnenhaalt.

DANSEN DANSEN

Wild Youth – Making Me Dance

Met een titel als deze, kan je niet anders dan je beste moves bovenhalen. Groovy synths en een catchy refrein is al wat we nodig hebben.

5 januari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter