Muzieknieuwtjes

Dansende Beren viert vierde verjaardag met verjaardagsfeestje

Op 1 februari bestaan we vier jaar, en dat vinden wij een heel goeie reden om een verjaardagsfeest te geven. Vorig jaar deden we het ook en hadden we met Portland, Alpha Whale en Page Down een verfijnde line-up klaarstaan. Dit jaar voorzien we terug drie bands met natuurlijk een heel leuke afterparty als kers op de taart. Elke week ontdek je op onze site een nieuwe naam, en vandaag komen we al met de eerste: Black Leather Jacket. De garagerockband uit Antwerpen zal er voor zorgen dat er in Barbroos niets meer heel blijft.

Black Leather Jacket behoorde enkele jaren geleden bij de finalisten van De Nieuwe Lichting, maar ging net niet met winst aan de haal. Ze verfijnden hun sound en zijn klaar om in 2019 België te veroveren met aanstekelijke garagerock nummers. Er komt namelijk dit jaar nog een debuutalbum aan, en om de hype helemaal compleet te maken zullen ze de nieuwe songs al warm spelen rond België. Ook bij ons dus, en we kunnen zeggen: het zal de moeite zijn. De band speelde al enkele try-outs en daar ging het er verschroeiend aan toe. Benieuwd wat het bij ons zal geven.

Hou dus 1 februari vrij in de agenda en kom met ons vieren in Barbroos te Gent en ga volledig uit je dak! Meer namen volgen de komende weken, hou dus ons evenement en onze site in de gaten!

2 januari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter