Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith – “Fire On Fire”

We moeten het u niet vertellen, maar Sam Smith is één van de beste en populairste zangers van het moment. Met vele hits van “Stay With Me” en “La La La” tot “To Good At Goodbyes” en het recente “Promises” is hij niet meer weg te denken uit het radiolandschap. Dat de Brit niet vies is van soundtracks, wisten we al sinds de meest recente Bond-film, maar nu zingt Sam Smith ook voor de soundtrack van Watership Down. De serie is gebaseerd op een boek uit 1972 en verschijnt op zowel Netflix als BBC 1. Watership Down gaat over een groep konijnen die op een avontuurlijke tocht gaan.

Met oren zo groot als die van konijnen luisteren wij naar “Fire On Fire”. De tekst is lekker dramatisch en romantisch, zoals we gewoon zijn van Sam Smith. De strijkers versterken dat dramatische gevoel alleen maar. Naar het einde toe wordt het nummer nog wat dramatischer om op het einde als een kaarsje uit te doven. Het nummer voelt koud en ijzig aan, maar de warme stem van Sam Smith geeft er een extra dimensie aan het nummer. Het contrast tussen de muziek en de stem heeft iets aantrekkelijk. “Fire On Fire” zal geen mega hit worden, maar past wel perfect bij de koude periode van het jaar.

FacebookInstagramWebsite 

587 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.