Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Avril Lavigne – “Tell Me It’s Over”

De Canadese zangeres Avril Lavigne was één van de populairste zangeressen van de nillies en scoorde gigantische hits die nog steeds door iedereen meegezongen kunnen worden. Na de release van haar selftitled album in 2013 werd het dan onverwacht stil rond de zangeres, want ze infecteerde zich aan de lymeziekte waardoor ze zich uit de spotlights terugtrok. Dit jaar kwam ze dan met het heuglijke nieuws dat ze niet stil zat en aan nieuw materiaal werkte. Haar zesde album Head Above Water komt in februari en de tweede single krijgen we vandaag.

Die punk-ster onder de popartiesten is duidelijk volwassen geworden en klinkt tegenwoordig helemaal anders. Net zoals Kesha, die eveneens rebelse songs maakte, brengt ze nu lichtjes dramatische popmuziek waarin ze haar stem naar voren schuift. “Tell Me It’s Over” klinkt zoals een hele boel andere popballades en klinkt enorm hard als een nummer uit het repertoire van Demi Lovato, maar dat is niet per se slecht. Iets te veel aan de dramatische kant naar onze smaak, maar het is niet te ontkennen: Avril Lavigne heeft een klok van een stem. 

1528 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Not Just A Girl"

Sommige artiesten hoeven niet meer te bewijzen waartoe ze in staat zijn omdat ze al zoveel bereikt hebben. De Canadese singer-songwriter Shania…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Time Rush - "Honey"

Wie een tiental jaar geleden trouwe Nickelodeonkijker was, zal zich ongetwijfeld Big Time Rush nog wel herinneren. De verhaallijn van de show…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.