Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tessa Dixson – “Crystal Waters”

De laatste maand van het jaar is al een week ver en 2019 staat voor de deur. Terwijl we in het begin van 2018 een mooie toekomst voor Tessa Dixson voorspelden, denken we dat haar grote doorbraak voor 2019 is weggelegd. Haar eerste single “Prayer” kwam in september 2017 uit en was een samenwerking met de producenten Luuk Cox (producent van Stromae) en Jeroen De Pessemier (The Subs, Oscar & The Wolf), maar op de tweede single “Beautiful Pain” moesten we meer dan een jaar wachten. Ondertussen trekt ze met Warhola doorheen België en heeft ze vandaag nog een nieuwe single voor ons in petto.

Veelbelovend. Zo klinkt de muziek van de Belgisch-Britse Tessa Dixson. Net zoals bij haar vorige single “Beautiful Pain” gaan we bij “Crystal Waters” nog steeds de melancholische, melodramatische kant op en daar blinkt Tessa het meest in uit. Deze keer zijn de elektronische elementen aanvankelijk beperkt tot een wederkerende beats en is het vooral een orkest van strijkers dat voor dromerige melodieën zorgt. Naar het einde toe krijgen we een lichte, aangename opbouw met een sobere drum, maar die neemt nooit de overhand. Een glashelder en aangenaam nummer!

7 december 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter