Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tessa Dixson – “Crystal Waters”

De laatste maand van het jaar is al een week ver en 2019 staat voor de deur. Terwijl we in het begin van 2018 een mooie toekomst voor Tessa Dixson voorspelden, denken we dat haar grote doorbraak voor 2019 is weggelegd. Haar eerste single “Prayer” kwam in september 2017 uit en was een samenwerking met de producenten Luuk Cox (producent van Stromae) en Jeroen De Pessemier (The Subs, Oscar & The Wolf), maar op de tweede single “Beautiful Pain” moesten we meer dan een jaar wachten. Ondertussen trekt ze met Warhola doorheen België en heeft ze vandaag nog een nieuwe single voor ons in petto.

Veelbelovend. Zo klinkt de muziek van de Belgisch-Britse Tessa Dixson. Net zoals bij haar vorige single “Beautiful Pain” gaan we bij “Crystal Waters” nog steeds de melancholische, melodramatische kant op en daar blinkt Tessa het meest in uit. Deze keer zijn de elektronische elementen aanvankelijk beperkt tot een wederkerende beats en is het vooral een orkest van strijkers dat voor dromerige melodieën zorgt. Naar het einde toe krijgen we een lichte, aangename opbouw met een sobere drum, maar die neemt nooit de overhand. Een glashelder en aangenaam nummer!

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long" (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Clara Luciani - "Le reste"

Over de taalgrens heen is Clara Luciani al lang geen nobele onbekende meer, maar hier lijkt een doorbraak nog even op zich…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sven Ross - ''Heart Against The Rocks''

Wie jarig is trakteert, moet Sven Ross hebben gedacht. En niet zomaar een traktatie. Op z’n verjaardag deelde de in Amsterdam gevestigde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.