Features

De vijf van “Den Beir” – 152

De winter komt er aan en dat wil zeggen dat de dagen korter worden en de temperatuur lager. Gelukkig is er nog steeds muziek om ons te vergezellen. Voor de 152ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

The Afro Nick – Don’t Waste My Time

“Don’t Waste My Time” klinkt net als een Eels op zijn meest stevig, en vindt niet iedereen dat uitstekend? Met zijn wilde krullen gaat The Afro Nick alvast potten breken.

The Hails – Stay

Een zachte indie folk song van The Hails zorgt voor een energiek nummer met een verfrissend refrein.

Tanners – Venus

Fans van vernieuwende pop kunnen al juichen, want Tanners is een gloednieuwe popzangeres die alles in zich heeft om onschuldig en aanstekelijk te klinken.

Paige Bea – After All

Paige Bea brengt met een piano een heel soulvolle, maar breekbare sound voor dat een beetje aan Lapsley doet denken. Fragiel en innemend.

Lanikai – Windfall

Ook hier krijgen we te maken met een soulvolle stem, maar dan wel met een iets groovyere sound.

DANSEN DANSEN

MUNNYCAT – Check It

“Check It” is een zonnig nummer met een heel leuke productie dat wat aan Fatboy Slim doet denken, maar dan met iets meer een hoek af.

1 december 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter