Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Fender – “Poundshop Kardashians”

Sinds Sam Fender zijn notering op de BBC Sound of 2018-lijst gaat het pijlsnel voor deze Brit. Afgelopen zomer kreeg hij de kans om op Rock Werchter te spelen en nu zondag speelt hij een show in de Witloof Bar van de Botanique. Geloof het of niet, maar er zijn nog steeds tickets te koop hiervoor. Morgen komt zijn debuut EP Dead Boys uit, vernoemd naar de gelijknamige single die eerder dit jaar uitkwam.

De EP telt maar liefst zes songs waarvan we er vandaag met “Poundshop Kardashians” vier van kennen. De andere songs zijn “Dead Boys”, “Leave Fast” en “That Sound”. Net zoals op zijn voorgaande singles is Sam Fender zich duidelijk bewust van de maatschappij en neemt hij niet gauw een blad voor de mond. Ook instrumentaal windt hij er geen doekjes om en laat hij duidelijk horen dat er power in zijn band zit. Met “Poundshop Kardashians” legt hij opnieuw de lat hoog voor zichzelf. Benieuwd of de andere nummers op zijn EP ook aan die verwachtingen gaan voldoen.

Op zondag 25 november speelt Sam Fender in de Botanique, tickets zijn nog steeds verkrijgbaar.

Facebook

19 november 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief