Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Martha Da’Ro – “Summer Blues”

Drie jaar geleden schitterde Martha Canga Antonio in de Belgische film ‘Black’ en werd ze door de pers voor haar overtuigende vertelkracht de hemel in geprezen. Na deel uit te maken van het hiphopcollectief Soul’Art, gaat ze nu solo haar weg en ook hier blinkt ze door haar sublieme vertelkracht uit. Gisteren speelde ze voor het eerst een soloshow en mocht dat meteen in een dolenthousiaste Orangerie doen waar ze opende voor de Britse zangeres Mahalia. Een meer dan veelbelovende artieste die in januari haar debuut-ep Cheap Wine & Paris zal uitbrengen.

“Summer Blues” is Martha’s eerste solosingle en is zo innemend dat we er na het beluisteren van het nummer stil van worden. In het dromerige r&b en hiphop-getinte nummer zingt Martha zowel in het Engels als het Frans over een droevige stemming waarin ze terecht kwam. Ondanks het sombere thema, klinkt het nummer gelukkig niet te melancholisch en stralen de beats ook veel positiviteit uit. Mede dankzij een meer dan sterke productie weet Martha Da’Ro zichzelf met haar debuutsingle helemaal op de kaart te zetten. Een indrukwekkende dame die ons in de toekomst nog veel te vertellen heeft.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.