Features

De vijf van “Den Beir” – 148

De herfst is nu echt officieel in het land en dat wil zeggen dat de dagen korter worden en de temperatuur lager. Gelukkig is er nog steeds muziek om ons te vergezellen. Voor de 146ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

Rachel Mazer – Is It So Wrong

“Is It So Wrong” is een heel aanstekelijk, funky en soulvol debuutnummer geworden dat niet anders kan dan Rachel Mazer op de kaart zetten.

The Evening Attraction – Out On A Trip

Een nummer opnemen met Twin Peaks, dat levert altijd goud op. Ook bij The Evening Attraction zorgt dat voor een psychedelisch garagepop liedje dat zich onderscheidt door enkele leuke effecten en een strak tempo.

rel – Surgery

Bij rel gaat het er allemaal iets breekbaarder aan toe. De 23-jarige dame brengt met “Surgery” niets vernieuwend, maar weet toch onze harten te raken en dat is ook een verwezenlijking!

Spielbergs – 4AM

Het bewijs dat vuile rock niet per sé uit Amerika hoeft te komen. Spielbergs komt uit Noorwegen en houdt het even vuil als een Cloud Nothings, op “4AM” rammen ze gewoon sterk door met best een catchy refrein.

Wovoka Gentle – Peculiar Form Of Sleep

De betere experimentele psychedelica die wat doet denken aan Animal Collective, maar dan iets toegankelijker.

DANSEN DANSEN

Handbraekes – Discow

Mr Oizo en Boys Noize die samen een band oprichten, dat kan niet anders dan dansbaar zijn!

3 november 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief