Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yonaka – “Creature”

Binnen tien dagen vertrekt de Londonse rockrelevatie Yonaka op tour met Bring Me The Horizon. Dat zullen ze met nieuwe muziek doen, want de band rond Theresa Jarvis brengt op 9 november een gloednieuwe ep Creature uit. Het is pas van augustus geleden dat Yonaka met de Teach Me To Fight ep op de proppen kwam die ze de dag ervoor ook al voorstelden in een goed volgelopen Club op Pukkelpop. Yonaka liet ook in hun interview met ons blijken dat ze ambitieus zijn. Twee weken geleden verscheen al de eerste single van de nieuwe ep, “Own Worst Enemy“, en vandaag knallen ze er nog eentje tegenaan met titeltrack “Creature”.

Dat “Creature” een echte anthem geworden is, wordt al snel duidelijk in het nummer. Een stijlvolle intro en een strakke chorus gaan al snel over een in een groots refrein dat door zijn catchyness ook snel blijft hangen. De stem van Therese Jarvis klinkt op “Creature” bovendien weer heel krachtig en dat gaat goed samen met de volle sound. We durven zelfs zover gaan om te stellen dat “Creature” misschien wel hun effectieve doorbraak zou kunnen worden, want met het nummer kunnen ze een groot publiek aanspreken. Voor de nieuwe van Yonaka is er met andere woorden maar één optie en dat is volume omhoog en losgaan.

Op vrijdag 16 november speelt Yonaka in het voorprogramma van Bring Me The Horizon in de Lotto Arena.

Facebook

1285 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Bring Me The Horizon - Music to listen to~dance to~blaze to~pray to~feed to~sleep to~talk to~grind to~trip to~breathe to~help to~hurt to~scroll to~roll to~love to~hate to~learn Too~plot to~play to~be to~feel to~breed to~sweat to~dream to~hide to~live to~die to~GO TO (★½): Vaag, vager, vaagst

Het was een bewogen decennium voor Bring Me The Horizon. De band uit Sheffield kwam als veelbelovende deathcore-band de muziekwereld binnen gestormd…
LiveRecensies

Rock Werchter 2019 (Festivaldag 2): Vergunning voor een geslaagde dag

De tweede dag van een festival start iedereen altijd met hernieuwde energie. Dat was zeker niet anders op Rock Werchter, waar de…
AlbumsRecensies

Yonaka - Don't Wait 'Til Tomorow (★★★½): Verzoening van pop en rock

Yonaka had vorige zomer een zeer drukke festivalzomer en gaf op Pukkelpop hun Belgisch festivaldebuut. De show werd voor velen een van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.