Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tessa Dixson – “Beautiful Pain”

Jong, mooi en ambitieus. Het zijn drie trefwoorden die perfect bij een Bond-girl passen, maar ook de Brusselse zangeres Tessa Dixson kan zo omschreven worden. In 2017 bracht ze haar debuutsingle “Prayer” uit en die was zo indrukwekkend dar we haar tot een ‘Grote Beer Van Morgen‘ katapulteerden. In het eerste deel van het jaar bleef het echter rustig rond Dixson, maar eind april gaf ze haar debuutshow in de Botanique. Optredens met Warhola op talrijke festivals volgden en ook een nieuwe single is nu eindelijk uit.

“Beautiful Pain” is de nieuwste single van Dixson en die klinkt behoorlijk anders dan haar debuut “Prayer”. “Beautiful Pain” klinkt iets dramatischer, wat door de prominente aanwezigheid van strijkinstrumenten kan verklaard worden. Het refrein is het meest pakkend van het nummer en kent naargelang het einde toe een steeds grotere opbouw. Het mysterieuze in de sound blijft behouden, maar krijgt in de nieuwe single een dramatische toets. “Beautiful Pain” lijkt bovendien wel een geschikt campagnelied voor een parfum van Chanel. Elegant, verleidelijk en sensueel.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tessa Dixson - "Heaven"

Vijf jaar geleden kwam ze als een van de winnaars van De Nieuwe Lichting uit de bus en dus waren alle ogen…
InstagramLiveRecensies

Rock Olmen 2022 (Festivaldag 2): Familiefestival met een scherp randje

Rock Olmen 2022 was een festival waar jong en oud zich verenigden. Nog zo eentje waarbij je geen lening bij de bank…
AlbumsRecensies

Tessa Dixson - Unspoken (★★★½): Glinstering in de duisternis

Aan jong talent geen gebrek in het hedendaagse, Belgische poplandschap. Jammer genoeg krijgt het grotere publiek daar slechts een klein deel effectief…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.